vineri, 9 decembrie 2011


Utilizarea chat-ului Yahoo Messenger

Salut prieteni.

In Tutorialul nostru de astăzi vom discuta despre popularul soft Yahoo Messenger,si anume cum putem intra În chat-ul din Yahoo Messenger,fără a avea pe cineva În lista noastra,de asemenea putem intra În foarte multe locuri ,cum ar fi În străinătate sau În orice alta locaţie, după părerea noastră, chatul are un rol foarte important în viaţa noastra. Pe chat se discută probleme ale cetăţenilor, se propun legi sau se organizează atacuri ale armatei. Dacă nu ar fi chatul ne-ar fi foarte greu să discutăm numai prin mesaje sa telefonic. De asemenea chatul este un mijloc foarte bun prin care ne putem cunoaşte mai bine si de a ne face noi prieteni.



Poate stiu multi dintre voi,sau puţini obtiunea din messenger ,Yahoo Chat Room,astazi va,voi Învaţă cum putem intra prin yahoo messenger În chat-urile din strainatate si multe alte locuri,spre surprinderea noastră atunci cand am intrat pe diferite usite era foarte multa lume,acum sa trecem la treaba,intraţi cu user-ul dumneavoastra si parola În Yahoo Messenger pentru conectare.

Sa presupunem ca sunteţi conectati,acum trebuie sa intrăm În Messenger apoi Yahoo Chat si vom intra În Join a Room...




Se va deschide o nouă fereastra ca cea din imaginea alăturata,puteţi intra unde consideraţi,toate sunt reţele de socializare,Însă noi astazi vom intra pe Regional si vom alege ca si locatie Italy.





Pentru a merge mai departe vom da click pe Enter Chat.

Aceste chat-uri sunt contorizate de catre un admin,pentru securitate,pentru a merge mai departe trebuie sa introduceţi corect codul cu fundal negru În căsuţă,apoi vom intra pe Submit.




Gata,după cum putem vedea În imaginea alaturata mai jos,ne-am connectat cu succes,si sunt foarte multi utilizatori,acum puteţi sa va bucurati de acest chat,nu uitaţi ca sunt foarte multe locatii unde puteţi intra.




Acesta a fost Tutorialul nostru,sper ca va fost de ajutor si totodata folositor,pentru adaugiri,sugestii si reclamatii ,precum si noi ideei pentru alte Tutoriale,nu ezitaţi sa  scrieţi pe rubrica noastră de comentarii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu