duminică, 4 decembrie 2011


Cum instalam corect monitorul

Salut prieteni.

În Tutorialul nostru de astăzi vom detalia subiectul despre cum se instalează un driver la monitor,lucrurile sunt foarte simple.

Mulţi dintre noi ,niciodată nu iau În calcul cd-ul monitorului cu driver,acesta trebuie introdus În unitatea noastră si instalat acest pachet,nu degiaba comerciantii si producatorii de monitoare atunci cand este achizitionat un monitor nou În cutie se afla si acel cd,numit driver sau manual de utilizare.



 Foarte puţini stiu ca acel driver dacă este instalat corect,placa video se ataseaza cu seria monitorului iar ea functioneaza la parametri normali,sa numai spunem ca avem si o claritate a imagini mult mai Îmbunătăţită.






Foarte mulţi dintre noi atunci cand achizitionam un computer numai luam În calcul si aceste lucruri,pur si simplu Începem instalarea sistemului de operare apoi driverele de la placa video,sunet ,chipset si tot ce mai trebuie instalat,Însă trecem cu mare uşurinţa peste cd-ul monitorului nostru,pentru ca ne deruteaza titlul "manual de utilizare",pe acel cd,langa manualul de utilizare se afla si un mic programel ,care nu are extensie setup,adica nu merge instalat asa pur si simplu,el este În format inf.



Ca sa instalam monitorul În pc-ul nostru,ca placa noastra video Impreuna cu celelalte componente sa se ataseze cu rgb-ul monitorului ,trebuie sa facem urmatorii pasi :



Click dreapta pe ecran si properties,apoi după cum vedem si În aceasta imagine intrăm În Settings /Advanced apoi secţiunea Monitor.



După ce vom apăsa pe sectiunea monitor vom da click pe Properties .






 După cum putem vedea la General monitorul nostru este instalat,si se numeste P2270hd,Samsung,iar jos ne arata locatia unde a pus driverul , acest driver este pus exact In radacina placi video.
Dupa ce veti instala si dumneavoastra driverul corect va,va aparea seria si monitorul precum si denumirea placi video.

Apasam pe driver,si introducem In unitate cd-ul nostru de la monitor.


Dupa ce am introdus cd-ul ,selectam Update Driver,ca si imaginea de mai sus partea dreapta,apoi ne va arata Welcom to the Harware Update Wizard,aici lasam bifata Obtiunea de sus de a cauta singur driverul de pe cd,apasam butonul next,repetam operatiunea,si acum nu trebuie decat sa asteptati pana se instaleaza driver-ul dupa cd,poate dura Intre 3,5 minute In functie de viteza dvd-ului dvs.cat si a scrieri cd-ului.





 Sper ca va fost de ajutor acest tutorial,si va astept pe rubrica de comentarii referitor la acest Tutorial.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu