duminică, 4 decembrie 2011


Curatarea hdd-ului manual

Salut dragi prieteni.


Astăzi vom vorbi despre curatarea manuală a hdd-ului,cand spunem curatare manuală ne referim ca noi sa facem anumite setari,ci nu sa intervenim cu tot felul de softuri care "curată"hdd-ul.
Multora dintre voi poate vi sa Intamplat ca partiţia Windows-ului sa fie plina, de foarte multe ori aceasta partiţie se umple din cauza update-lor facute de sistemul nostru de operare Windows,cel mai bine ar fi ca,atunci cand instalam Windows-ul sa Inchidem secţiunea de Update.

Sa trecem la treaba:

 Este foarte simplu de procedat,sa spunem ca toata partiţia noastră este plină,si nu ne-a mai ramas nici 1kb liber,intrăm În partitia noastra C: sau oricare dintre partiţii care este plină ,apăsam click dreapta pe partitia noastră si properties.




Dupa ce am apasat butonul Properties specificat mai sus , ne va aparea urmatorul pas.




Aici vom selecta obtiunea Disk Cleanup,dupa care vom selecta toate fisherele,si vom apasa butonul ok,si asteptam curatarea hdd-ului nostru.



Dupa cum vedem In imaginea de mai sus spatiul utilizat este de 42,867 Kb,iar dupa curatarea hdd-ul vom avea 0 Kb,cea ce Inseamna ca paritia noastra sa golit.

Utilizand aceasta metoda ,hdd-ul nostru va fi curat si nu ne va mai aparea mesajul de la partitie precum ca numai avem spatiu,Insa ar fi bine sa nu va culcati pe o ureche,deoarece aceasta metoda este provizorie,cel mai bine ar fi sa va mariti partitia,sau sa stergeti programele pe care nu le mai folositi.


Va multumim ca sunteti alaturi de noi,va asteptam  cu comentarii si opinii pe rubrica noastra.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu