luni, 12 decembrie 2011


Stergea erorillor din Windows temp

Salut prieteni.

 În Tutorialul nostru de astăzi vom dezbate subiectul despre erorile temp din sistemul nostru de operare Windows,orice windows stochează erori, erorile pot fi stocate după paginile web accesate de dumneavoastra,fie cand instalaţi un joc,un soft sau downloadati ceva după Torrent se poate la un moment dat sa apară o eroare,eroarea acea se va transfera În temp,cum putem sa evitam acest lucru?trebuie sa intram În sistemul nostru de operare În secţiunea Temp iar acolo sa ştergem toate erorile existente.



În continuare vom intra În Windows si vom selecta secţiunea Temp.






După cum puteţi vedea În imaginea de mai jos alăturata acestea sunt toate erorile din calculatorul meu,În continuare le vom selecta pe rand si le vom da delete.






Acum ca secţiunea Temp va fi goala restartati pc-ul dumnevoastra si reveniţi tot În Windows Temp,dacă secţiunea este goala Înseamnă ca toate erorile dumneavoastra au fost şterse,este recomandat folosirea soft-ului CCleaner,acest soft şterge erorile din windows automat precum si Cookies-urile din Windows,daca doriţi sa postam un Tutorial despre acest soft nu ezitaţi sa ne scrieţi pe rubrica de comentarii.
Utilizand setariile de mai sus si stergand regulat erorile din calculatorul dumneavoastra,hdd-ul pc-ului nu va mai rula greu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu