sâmbătă, 3 decembrie 2011


Securizarea fisherelor noastre

Salut prieteni.

Multi dintre noi avem un calculator acasă,dar poate acest calculator mai este accesat si de persoanele dragi,precum iubita,mama,tata sau alte rude din familie.


Astăzi vom vorbi despre cum securizam anumite fişiere din pc-ul nostru,cum putem parola orice fisher din calculator,imagini sau alte documente ce nu dorim sa fie văzute de toţi locuitorii casei noastre,poate avem o poza obscena,sau poate avem numere de telefon ale altor fete iar noi dorim ca prietena noastră sa nu aibe acces oriunde În pc-ul nostru.



Sa spunem ca dorim sa parolam 2 fotografi.

  1. Click dreapta si selectam Add to archive



Aici vom intra În secţiunea Advanced si vom selecta Set Password,introducem parola dorita de noi apoi apăsam ok,si Încă o data ok pentru a salva si a se face imaginea winrar.

 Acum imaginile noastre sunt arhivate intr-un pachet si parolate,arhivatorul va arata exact ca imaginea mai jos mentionata.

 
Aşadar persoana care va dori accesarea documentului sau vizoalizarea lui  nu va putea pentru ca Îi va cere parola pe care dumneavoastra a-ti introdus-o mai devreme.
Aceasta metoda oferă foarte multă siguranţă,este foarte simplu de utilizat si la Îndemna oricui,toţi utilizatorii de Windows au Winrar-ul In Pc,pentru ca acesta vine În pachetele de softurile ale Windows-ului.

Acum am sa va explic si cum extrageti cele 2 imagini Înapoi pe desktopul dvs.ca toate sa revina la normal si sa puteţi accesa fotografiile dorite,trebuie sa dati click dreapta pe documentul winRar parolat,si sa selectaţi Extract Here.


 În cusuta destinata Enter Password tastati parola care a-ti selectato mai devreme click pe ok,iar pozele noastre favorite se vor extracta pe desktop-ul nostru (Ecran).


Aşadar asa puteţi face cu orice soft,joc,sau alt document care consideraţi ca ar trebui sa Îl accesaţi doar dumneavoastra.




Va multumim ca sunteţi alături de noi,va rugăm sa postati pe rubrica de comentarii referitor la Tutorialele noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu