vineri, 9 decembrie 2011


Minunatul MyDefragment

Salut prieteni.

În Tutorialul nostru de astăzi vom vorbi despre un minunat soft,spun minunat soft deoarece el face minuni hdd-ului nostru.
Toţi avem un pc,iar În pc-ul nostru se afla si un hdd,acest hdd are ca scop stocarea datelor noastre,Windows-ul care Îl folosim precum si toate utilitarele din calculator sunt stocate ca si date În hdd.
Mulţi dintre noi am resetat pc-ul din neştiinţă sau de foarte multe ori pc-ul nostru sa blocat si am fost nevoiţi sa apasam butonul restart,aceasta manevra este total greşită si trebuie evitată cat mai des posibil ,pentru ca la fiecare restart forţat al pc-ului hdd se uzează foarte tare si apar bad-urile,ce sunt bedu-urile?bedurile sunt punctele moarte din hdd-ul nostru,cand ajunge la un anumit număr hdd-ul nostru da semne de ,deteriorare precum: pc-ul nostru se restarteaza singur,se şterg registrii Windows-ului,blocari ale pc-ului , si multe alte simptome de ,defecţiune.



Marile companii au inventat foarte multe softuri pentru repararea bed-urilor,sau pentru rescrierea bed-urilor,Însă nu toate sunt foarte bune,astăzi va vom recomanda un soft foarte bun În repararea acestor bed-uri,utilizand acest soft hdd-ul dvs.va reveni din nou la viaţa , si vor creşte performanţele lui ca la Început,aşadar Îl mai putem utiliza foarte mult ani de acum Înainte.
Softul este free poate fi downloadat după motorul nostru de căutare www.google.ro ,iar la serch puteţi scrie:MyDefrag 4.3.1 acesta fiind un soft free Îl puteti gasi pe foarte multe site-uri,Îl puteţi downloada de oriunde.
Sa presupunem ca aţi descărcat acest soft,acum va vom prezenta instalarea lui cat si utilizarea.


Vom alege limba de utilizare English apoi Ok.


Acum se va deschide o nouă fereastra si ne va spune Bun venit În Setup-ul Wizard,noi vom bifa next pentru a merge Înainte cu instalarea.




Ca de fiecare data la instalarea soft-urilor vom fi de acord cu politica si termenii contractuali,vom bifa I accept the agreement apoi Next.



În continuare ne va arată locaţia unde se va instala programul,În cazul nostru C:\Program Files\MyDefrag v4.3.1,vom apăsa din nou Next.



Acum vom debifa obţiunea Manual,pentru ca nu avem nevoie de un manual de utilizare,este foarte uşor de utilizat acest program,vom lasă toate căsuţele selectate fără Manual si vom merge Înainte cu Next>




Acum softul nostru ne va face un mic shortcut In Start Menu,click Next>




Soft-ul nostru va pune o iconita pe desktop ,va creea automat un program de deschidere si va asocia un script interpret În registry nostri,vom fi de acord cu utilitarele lui si vom bifa Next apoi Install.



Vom astepta pana ce programul se va instala,În timpul instalarii ne va deschide de 2 ori o fereastra asemanatoare cmd,acolo vom apăsa enter si Finish.

Softul nostru sa instalat,vom face click pe iconita soft-ului pentru rularea programului.


Acum vom selecta  urmatoarele În randul acesta: Analyze only ,Consolidate free space,Data Disk Daily,Data Disk Monthly,Data Disk Weekly,Desfragment Only si tot asa pana la terminarea listei,ATENTIE cand selectati din lista sa fie si bifate partitiile dumneavoastra,eu nu am mai multe partitii deoarece folosesc un soft virtual ca sa fac demonstratii.
Faceti setarile pe rand ,Incepand de la Analyze only,apoi run, cel mai bine puteti utiliza acest soft atunci cand stiti ca trebuie sa plecati undeva si ca reveniti acasa peste 2,3 ore deoarece o,operatiune dureaza În jur de 2,3 ore depinde de pc-ul dvs,dar niciodata 1 ora,foarte important sa Îl lasati sa Isi faca treba singur ,sa lasati calculatorul liber sa numai utilizati nimic pe el În timp ce el Isi repara hdd-ul ,nu intrati pe internet ,nu va jucati jocuri sau altele.
Dupa ce a fost terminat primul ciclu puteti Incepe cu al 2-lea,si tot asa,nu trebuie neaparat tot În acceasi zi,azi puteti face o setare ,maine una si tot asa pana la ultima.



Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu