miercuri, 7 decembrie 2011


Cum schimbam interfata Alt+Tab

BiNE AŢI REVENIT!!

În Tutorialul nostru de astăzi ,m-am gandit sa facem o schimbare cu vechiul nostru minimize,astăzi vom vorbi despre un soft numit TaskSwithXp 2.0.11,după cum bine ştiţi esenţele tari se tin În sticlute mici,fac referire la aceasta vorba deoarece micutul nostru programel ocupă doar 349Kb,În concluzie nici 1 MB,dar cu acest soft,putem schimba vechiul aspect care nu exista al programului Alt+Tab,poate de multe ori cand va jucaţi,navigati pe internet sau ascultaţi muzica,jos În bara de start sunt vro 5,6 utilitare activate,acest soft pe care Îl vom instala ne va ajuta În obtiunea Alt+Tab,mai pe scurt apare un mic tabel cu softurile care sunt active În bara noastră de la start,iar noi putem alege ce soft sa se deschida utilizand un plugin drăguţ.



Iconita softului nostru arată ca În imaginea de mai jos specificata ,acest soft poate fi downloadat după motorul nostru de căutare Google,tot ce trebuie sa faceţi este sa intraţi pe www.google.ro apoi sa scrieţi softul care se numeste  TaskSwithXp 2.0.11,Îl veţi găsi pe foarte multe site-uri deoarece este free.


  Sa presupunem ca aţi downloadat softul,acum sa trecem la partea instalării,dublu click pe iconiţa.



Apoi În imaginea de sus alaturata ne va arată În ce Limba de utilizare sa fie instalat soft-ul,În cazul nostru noi am setat limba Romana  apoi am apasat ok.



Aici vom merge Înainte cu instalarea > 




Acum vom accepta termeni contractoali si vom fi de acord pentru a Începe instalarea.



Vom lasă secţiunea standard si vom merge cu pasii repezi Înainte >


Programul se va instala În locaţia specificata In directorul de destinatie,aşadar dacă doriţi sa Îl ştergeţi din computerul dvs.Îl găsiţi În program files locaţia C:\ eventual Îl puteţi sterge cu softul Windows-ului add remove. Acum vom apasa Instalează si softul nostru va fi gata de utilizare.


Acum softul nostru sa instalat,după cum putem vedea si În bara de start de langa ceasul nostru a mai aparut o mica iconita,click dreapta si preferinţe,apoi va ,va afisa setariile ca În aceasta imagine,atenţie sa fie toate selectate ca În imaginea de mai sus,apoi apăsaţi ok.


Gata acum softul dumneavoastra este gata de utilizare,pentru a face o probă deschideţi mai multe ferestre În Windows,cum ar fi: intraţi În control panel si dati minimize,deschideti browser-ul de la internet,mozzila sau internet explorer ,ce folositi dumneavoastra,mai puteti deschide si my computer ,toate le puteti pune pe minimize,iar acum apasati butoanele Alt urmat de Tab,si o sa vedeti ce se va Intampla.



Acesta a fost Tutorialul nostru de astăzi,sper ca va fost util si totodata practic,va astept pe rubrica de comentarii referitor la acest subiect,cum vi sa parut,dacă va fost folositor.
Va multumim ca aţi fost alaturi de noi,eu sunt Antonio iar voi aţi fost la itexpertit.blogspot.com, pe curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu