luni, 5 decembrie 2011


Radmin 32

Salut prieteni.

În tutorialul nostru de astăzi vom vorbi despre soft-ul Radmin 32, Radmin vă permite să accesaţi şi să controlaţi de la distanţă computere prin internet sau prin reţea,de asemenea utilizează o fereastră diferită pentru a reprezenta fiecare computer. Puteţi accesa fişiere şi chiar rula programe ca şi cum aţi fi  în faţa computerului.






Avand În vedere ca Radmin-ul este mult mai avansat comparativ cu  teamviwer care sunt sigur ca multi dintre dumneavoastra ati auzit de el.


Radminul functioneaza ca si conectare pe baza ip-ului,de exemplu daca dorim sa ne conectam la un prieten la calculatorul lui,noi avem posibilitatea sa vizualizam orice din acel calculator,practic avem un alt sistem de operare disponibil,acest soft ne ofera si posibilitatea de a transfera fishere,de exemplu putem downloada orice din calculatorul la care ne-am conectat.




 Acum ca v-am descris soft-ul cu pricina sa trecem la treaba prin a instala softuletul.

Softul poate fi downloadat de aici Radmin 32 ,dupa ce am downloadat softul care ocupa 8,6 Mb,o sa Incepem sa Il instalam.
Dupa ce am extractat fisherul vom instala ambele extensii setup,rsev 32 cat si rview32.




 Dupa ce am instalat ambele softuri ale Radminului,In bara de start din partea dreapta langa ceas trebuie sa avem activata initiala R urmata de cele 2 monitoare.




Daca totul este In regula iar initiala programului apare In bara de start a meniului din sistemul de operare Intram In start all programs si rulam radmin Viewer 3,acesta se va deschide si ne va arunca In urmatoarea fereastra.



Acum vom face o noua conexiune,iar pentru a face aceasta conexiune trebuie sa intram In a doua obtiune a softului care ea se afla exact langa iconita cu fulgerul galben,Add a new connections.



Acum vom face o noua conexiune,la Name vom pune numele prietenului nostru sau persoanei la care dorim sa ne conectam,apoi Ip address sau Dns-ul ,putem pune doar ip-ul este o conexiune sigura,dupa ce am pus ip-ul si numele persoanei apasam ok.



Acum conexiunea este facuta si putem intra In calculatorul pretenului ,sau al clientului,dublu click pe nume si se va conecta automat.

De asemenea acest soft mai este util si atunci cand doriti sa ajutati pe cineva,pc-ul persoanei respective numai functioneaza cum trebuie,se misca greu si alte probleme pe care le are,daca dumneavoastra stiti sa lucrati cu acest program ,va puteti conecta foarte usor la el In computer si sa Ii rezolvati problema,fara a mai fi nevoie sa va deplasati pana la domiciliu.


Sper ca va fost util acest Tutorial,Insa daca doriti sa extindem rubrica de postari cu acest tutorial,pentru a Invata lucruri noi despre cum ne putem conecta fara iP,sau cum putem sa ne cautam prieteni pe internet si cum putem intra la ei In pc cand calculatorul este In modul Hibernate,nu ezitati sa ne scrieti pe rubrica de comentarii,Va multumim ca ati fost alaturi de noi,eu sunt Antonio iar voi ati fost la itexpertit.blogger.com.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu