joi, 8 decembrie 2011


Navigare rapida cu Google Web Accelerator

Bine ati venit!!

V-aţi plictisit de vechile browsere de internet?după cum bine stim majoritatea browserelor nu au tocmai o viteza buna de navigare,Însă echipa noastră va recomanda un super browser oferit de Google.

Google Web Accelerator este o aplicaţie care utilizeaza puterea reţelei informatice globale ,Google Web Accelerator este foarte uşor de folosit ,atunci cand veţi avea mai multe pagini web deschise simultan ,paginile web se vor Încarca În mod automat mult  mai repede decat Înainte.
Echipa Google a proiectat special acest soft pentru noi utilizatorii ,din toate punctele de vedere va spunem ca merită acest soft descărcat si utilizat,rezultatele vor fi foarte vizibile.



Softul se poate downloada free,tot ce trebuie sa faceţi este sa intraţi pe www.google.ro iar aici sa scrieţi În broswer , Google Web Accelerator 0.2.70,cu siguranţa se va deschide o super mare fereastra,mai toate site-urile web au acest soft la download,fiind si free este imposibil sa nu Îl găsiţi.




Sa presupunem ca dumneavoastra aţi downloadat programul,În continuare pentru a instala acest program faceţi dublu click pe soft-ul downloadat,iar acum ne va arunca Intr-o fereasta si ne va spune,bun venit pe Google Accelerator,noi vom rula NEXT si vom merge În continuare pentru instalare.


Acum după cum bine ştiţi si dumneavoastra trebuie sa acceptati termeni contractuali ,aşadar vom fi de acord si pentru a merge Înainte vom selecta obtiunea I AGREE >


Aici vom fi de acord cu politicile lui Google si vom bifa căsuţa si ne vom Îndrepta cu pasi repezi pentru instalare pe obţinea Next.

Vom astepta puţin pentru ca softul nostru este În curs de configurare si instalare.



În continuare Google Web Accelerator ne spune ca sa instalat cu succes În pc-ul nostru,vom lăsa prima obţiune bifata care este recomandata si vine default de la soft,aceasta obtiune ne spune sa oprim internetul explorer sau Firefox-ul ,pentru a putea fi finalizat si utilizat acest browser web,click pe Finish si gata softul nostru acum este instalat.


Acest ceas micuţ semnifica instalarea corecta si rularea soft-ului nostru.




După instalarea softului se va deschide o noua fereastra cu internet explorer acolo veţi bifa save,apoi puteţi ieşi din el,gata acum acest soft poate fi pus În utilizare,puteţi face un test cu internet explorer sau orice browser aveţi dumneavoastra instalat,veţi vedea rezultate remarcabile.



Va multumim ca aţi fost alaturi de noi,pentru sugestii si reclamatii precum si comentarii va aştept pe rubrica de comentarii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu