sâmbătă, 3 decembrie 2011


Cum instalam jocurile corect pe hdd

Salut prieteni.

 În Tutorialul nostru de astăzi vom vorbi despre cum instalam jocurile corect pe hdd-ul nostru,mulţi dintre noi facem greşeală de a  descărca un joc pe o partiţie,iar tot pe acea paritie sa fie si jocul instalat.





Sa presupunem ca avem un hdd de 160 gb cu viteza de scriere de 7200 rpm,aceste hdd-uri dar În general toate hdd-urile de 160Gb,1Tb,sau chiar si SSd-urile,nu pot face mai multe operaţii simultan,dacă instalam un joc si Îl descărcam pe acceasi partiţie ,În momentul În care rulăm jocul noi nu o sa ne dăm seama dar Hdd-ul nostru este suprasolicitat,mai mult decat placa video si procesor,deoarece instalarea nu este corecta.



Sa spunem ca avem un hdd de 160 gb,care acesta este partitionat În 3,cum ar fi partiţia C\:are 28,7Gb, partiţia D:72,7Gb iar ultima partiţie E:31,6 GB.


 
 

De fiecare data Windows-ul va fi instalat pe partiţia cea mai mica În exemplul nostru de mai sus partiţia În care este instalat Windows-ul este de 28,7 Gb,aceasta partiţie va fi denumită C:\cu toate programele existente ale Windows-ului,nu vom pune În partiţia C: nici un joc de mari dimensiuni.



Vom downloada jocul În partiţia E:fiind de 31,6 Gb;majoritatea jocurilor sunt În format iso ,aşadar În partiţia E:\ vom face un folder new si Îl vom numi Games Iso,aici introducem numai imaginile Iso ale jocurilor,mai precis aceasta partiţie E: va fi utilizata numai pentru imagini ale jocurilor,si bineînţeles ce mai doriţi dvs.sa mai puteţi pe langa jocuri,documente sau altele.




Sa presupunem ca imaginea jocului este salvată În paritia E:/folderul Games Iso,intrăm În partitia D:/ În care vom rula jocurile,si vom face un folder cu jocul care doriţi sa Îl instalaţi,intrăm În utilitarul Daemon Tools si facem o imagine a cd-ului ,intrăm In virtual cd si montam imaginea jocului din partiţia E:/si alegem instalarea jocului din partiţia E:\ În partiţia D:/72,7Gb






După ce am facut toţi paşii de mai sus menţionaţi ,vom rula jocul din partiţia D:\ si după cum observaţi si dumneavoastra Hdd-ul nostru "numai munceşte" asa mult,iar pc-ul cat si jocul jucat nu mai  are nici un "Frame = sacadare a imaginii."


Asa se instalează corect un joc În Pc-ul nostru,utilizand acest sfat hdd-ul nostru nu va mai fi foarte uzat,ţinînd chiar 5,6 ani În foarte bune condiţii de functionare.






Va multumim ca sunteţi alaturi de noi,va rog sa postati pe rubrica de comentarii  subiecte referitoare la acest articol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu