sâmbătă, 3 decembrie 2011


Messenger Trilian

Salut prieteni.

V-aţi plictisit de vechiul messenger creat de yahoo?doriţi sa Încercati ceva nou?În tutorialul de astăzi vom vorbi despre "messenger-ul Trilian",pentru cine nu a ,auzit de acest Trilian,este un messenger foarte des utilizat de Englezi,acestia Îl folosesc În loc de yahoo messenger,Trilianul ne fereşte de viruşi,ne fereşte de,detectarea ip-ului prin programe precum iphack,cat si de locaţia noastră prin aflarea ip-ului de la provideri nostri.

Utilizand trilian nimeni nu ne poate vedea conversatiile,după cum bine stim provideri de la internet pot vedea totul,Însă acest mic utilitar blochiaza cokiurile din calculator ,cat si transmiterea de ip-uri dinamice catre reteaua de internet.



Cei care doresc sa folosească acest soft,Îl pot Inlocui cu Încredere pe vechiul yahoo messenger,cu Trilian beneficiem de o interfaţa foarte prietenoasă,foarte multe theme,smyle-uri , dar si sonerii drăguţe.









Acest soft poate fi descărcare de pe motorul nostru de căutare Google cat si după Softpedia.com,Download.com.




Este free,În concluzie merită Incercat,echipa noastră foloseşte acest soft de ani de zile si putem spune ca suntem foarte multumiti de el,Îl puteti Incerca si dumneavoastra În casele voastre,el ocupă doar 50 de mb,si este mult mai rapid dar mai complex decat yahoo messenger.






  • Va puteţi conecta si cu id-ul de la yahoo messenger pe acest program,softul mai poate fi utilizat si pe telefoanele mobile cu android.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu