sâmbătă, 10 decembrie 2011


Elimina componentele din Manage

Salut prieteni.

În Tutorialul nostru de astăzi vom vorbi despre cum vom elimina anuminte componente din manage,Windows-ul nostru cand Îl instalam vine cu tot felul de aplicatii care nu ne sunt folositoare,În acest Tutorialul vom dezbate dezactivarea lor,daca dezactivam ceea ce nu folosim desigur ca,pc-ul nostru va functiona mult mai bine,iar viata Windows-ului nostru cat si durata lui se dubleaza.
Aşadar va recomandăm sa faceţi setariile cu Încredere fără nici o reţinere.




Click dreapta pe My Computer iar aici vom selecta obtiunea Manage.


 Acum vom selecta Services and Applications ,si vom intra In obtiunea Services.



Iar cum vom selecta si vom opri urmatoarele servicii din Windows-ul nostru care nu ne sunt folositoare,primul serviciu care Îl vom opri va fi Crytographic Services,click pe Stop apoi ok.




În continuare vom selecta Error Raporting Service si Îi vom da stop,dezactivand si aceasta obţiune vom scapă de rapoartele enervante din Windows.


De asemenea vom intra si In help and Support si vom Stop pe acest serviciu.


În ultima obtiune  vom caută si vom selecta Print Spooler click pe  Stop ,apoi ok.



Acestea sunt toate setariile ce trebuiesc facute,după ce aţi terminat de configurat Manage-ul restartati calculatorul,aşadar pc-ul nostru se va pastra curat,erorile nu se vor mai raporta,iar windows-ul nostru va fi mult mai rapid si mai reviguros ca Înainte.
Va multumim ca sunteţi alături de noi,astept comentariile si sugestiile voastre pe rubrica noastră,de asemenea dacă doriţi puteţi propune si dumneavoastra softuri despre care sa facem Tutoriale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu