sâmbătă, 10 decembrie 2011


Ti-ai uitat stick-ul acasa?foloseste Wuala

Salut prieteni.

V-aţi uitat stick-ul de memorie acasă? doriţi ca datele dumneavoastra sa le accesaţi de oriunde?Doriţi sa partajati documente sau fishere mari, cu prietenii sau familia?atunci Wuala este soluţia ideală,cu acest soft va puteţi salva documentele În siguranţa,sa presupunem ca hdd-ul nostru a cedat,dacă avem acest soft toate informatiile noastre vor ramane intacte.
Soft-ul poate fi downloadat de pe site-ul www.google.ro după care În secţiunea search vom scrie Wuala download,si Îl puteţi descărca după orice site.






În continuare va voi prezenta acest soft util.
Sa presupunem ca aţi downloadat softul,dublu click pe el iar În imaginea selectata mai jos softul ne urează Bun venit În Wuala Setup,click Next> pentru intalare.






Vom lasă casutele bifate apoi vom  apăsa Install.



Acum softul nostru sa instalat ,În continuare vom bifa I want to manually reboot later si Create desktop icon,prima obţine este pentru a restarta noi pc-ul mai tarziu pentru ca nu este nevoie sa restartam pc-ul cand ne spune programul,iar a 2-a căsuţă ne va face o scurtatura a programului pe desktop-ul calculatorului nostru,click Finish.








Acum vom da click pe iconita de pe desktop-ul nostru si vom astepta rularea soft-ului nostru.






În continuare ne vom face un cont pe acest soft pentru al utiliza,pentru securitatea fisherelor noastre recomand o parola mai mare de 8 caractere si 3 numerice.Click Create free account.










Eu mi-am ales un user name,Email-ul de asemenea trebuie pus corect,la password hit:password hit-ul este pentru a pune un nume parolei ,În cazul În care uitaţi parola va uitaţi la password hit la caracterele pe care le-ati pus si sigur va veţi aminti.Atenţie nu puneţi aceasi parola la hit,bifam ca suntem de acord cu termeni si serviciile lor apoi Create Account.






Felicitari!! contul a fost creat cu succes,În continuare puteţi stoca orice doriţi dumneavoastra În acest sistem,puteţi face foldere si multe alte lucruri,acest sistem functioneaza si cu drag end drop ,sau copy paste,asadar daca doriţi sa stocati În acest soft orice din pc-ul dumneavoastra copy pe documentul dvs.apoi paste În acest program.Viteza de copiere este foarte buna comparativ cu alte softuri.












Nu uitaţi, daca aveţi sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un utilizator care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitaţi s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu