miercuri, 7 decembrie 2011


Utilizare AllPlayer 4.7


Bine ati venit!!
 
 În Tutorialul nostru de astăzi vom discuta despre utilizarea lui AllPlayer 4.7,ce este acesta?
AllPlayer este probabil cel mai popular soft pentru vizionare de filme cu subtitrari potrivite.
El joacă toate formatele cunoscute mass-media,fishere precum RAR,si are În plus o funcţie LiveUpdate puse În aplicare pentru a actualiza cele mai recente codec-uri dacă exista o problema cu deschiderea unui fisher de film.



De asemenea acest program ne oferă si o claritate mai buna a filmului nostru,acest soft este free si poate fi downloadat după motorul nostru de căutare Google,tot ce trebuie sa faceţi este sa intraţi pe www.google.ro apoi În secţiunea search căutaţi playerul AllPlayer versiunea 4.7,Îl downloadati apoi Îl instalaţi,cea ce vom face si noi acum.
Sa spunem ca playerul a fost downloadat,acum vom Începe procedurile de instalare.Apăsam obţinea next si continuam instalarea.



Acceptăm termeni contractuali,asadar bifam prima obtiune (I accept the argreement)apoi next.
In continuare ne arata unde se instaleaza programul,In cazul nostru se va instala In C:\Program Files\All Player,softul dupa cum putem vedea si In aceasta imagine ocupa 46,1 Mb,click pe next.


In continuare va trebui sa ne alegem vizualizarea playerului ,In cazul meu am ales Cinematic Hd,dumneavoastra puteti bifa orice obtiune,Insa recomand cinematic pentru ca acest player este destinat filmelor/Next.


In imaginea alaturata nu vom mai modifica nimic,pentru ca setarile sunt ok,softul se va instala full,cat si subtitrarea skin-urile softului si Super Clicks-ul.Next apoi Install.




Acum vom astepta pana ce micul softuletz se va instala In pc-ul nostru ,dupa ce sa instalat ne uitam pe desktop-ul nostru si apasam dublu click pe player,iar player-ul va arata astfel.


Acum ca sa vizualizam un film trebuie sa intram In open movie sound,open video iar aici adaugati filmul dumneavoastra.




Dupa cum putem vedea acum playerul nostru poate fi utilizat cu usurinta,subtitrarea nu va fi nevoie sa o adaugati pentru ca acest player o va initia automat.






Acesta a fost Tutorialul nostru de astazi privind acest player , va rog sa participati si sa lasati comentarii referitor la acest Tutorial pe rubrica noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu